Aktuális képzéseink:
Felnőttképzési engedély számunk: E-000343/2014


 

 
Bruttó Conto Könyvelőiroda Kft. www.bruttoconto.hu


 

   www.prosec.hu

 Az elektronikus vagyonvédelmi rendszerszerelő képzés gyakorlati helyszínét folyamatosan biztosítja

MASCO Kft.

 Megnyitás: tn_masco_logo.jpg

Gépjárművezetők speciális vezetéstechnikai képzése

Statisztikák tanúsága szerint a városlakó ember számára a közlekedés jelenti a legnagyobb veszélyforrást. Hiába vezet valaki évtizedek óta nap mint nap személygépjárművet vagy motorkerékpárt nem biztos, hogy egy vészhelyzetben megfelelően reagál és a leghatékonyabban használja ki a korszerű járművek képességeit.

Számos felmérés és gyakran az élet is ezt igazolja.

Ideje tehát kellő komolysággal gondolni a képzésre és továbbképzésre!

A járművezetés nem csak technikai kérdés tehát, hanem egyre inkább magatartásforma is, ami kultúránk része. Szakmai megítélésünk alapján tehát ki kell terjednie a közlekedési kultúra fejlesztésére, amelynek részeként Társaságunk az alábbi képzési formát kínálja profi trénerekkel, professzionális tanpályákon.

Gépjárművezetők speciális vezetéstechnikai képzése

akkreditált képzési program - személygépkocsi- és motorkerékpár vezetők részére

A járművezetői engedély megszerzése csupán az első lépés. A tanulás akkor kezdődik igazán, ha már nem jelent gondot a jármű kezelése. Általában ez egyben a legveszélyesebb időszak is, mert ebben a stádiumban gyakori a túlzott önbizalom. A közlekedésben szerzett saját tapasztalat nagyon fontos, de számtalan dolgot csak célirányos tanfolyamon tanulhatunk meg. Ha vészhelyzetben nem rendelkezünk a megoldáshoz elraktározott sémákkal, akkor pánik és kapkodás a következménye. A balesetek elemzése feltárja fiziológiai hibáinkat, az oktatások pedig alkalmat adnak a túlélési technikák elsajátítására, és lehetőséget biztosítanak saját magunk és gépkocsink fizikai korlátainak megtapasztalására.

A különféle képzési formák közel harminc éve léteznek. Nyugat-Európában általános, hogy rendszeresen részt vesznek valamilyen képzésben. A multinacionális cégek szinte kivétel nélkül elvárják dolgozóiktól, hogy a különféle üzleti és kommunikációs tréningek mellett a járművezetésben is jártasak legyenek.

Hazánkban is több kísérlet történt a továbbképzés általánossá tétele érdekében, az első tanfolyamok 1993-ban kerültek megszervezésre több rendőri egységnél, amelyet később a teljes rendőri állományra kiterjesztettek. A teljes állománycsoportok oktatása statisztikailag is alátámasztotta a rendszer hatásosságát, gyakorlatilag mindenhol jelentős baleseti szám és kárérték csökkenés volt. Volt rá példa, hogy az első oktatási héten megtérült a befektetett összeg, mert egy tanult manőverrel milliós kárt hárított el a gépkocsit vezető rendőr, és kórházi ágy helyett azonnal intézkedhetett is. Az általunk jelenleg alkalmazott oktatáselméleti és gyakorlati módszerek a rendőrségnél projektvezetőként és szakirányítóként szerzett tapasztalatainkra épülve kerültek kidolgozásra, amelyek a gépjárművezetők képzése és speciális továbbképzési rendszerének kidolgozásában nyilvánultak meg.

A Társaságunk által kidolgozott képzési program célja, hogy a képzés kereti között a tantárgyi tematikában előírt elméleti és gyakorlati ismeretek komplex alkalmazásával felkészítse a képzésben résztvevőket a közlekedési szituációk által megkövetelt döntések meghozatalának racionalizálására, a fiziológiai felépítésük közlekedést érintő sajátosságainak megismerésére, a saját ésszerű kockázati szint kialakítására az alapszintű modul esetében a kis sebességgel, az emelt szintű modul esetében pedig a nagy sebességgel történő vezetés gyakorlásával és a közúton történő alkalmazásával. Célunk a résztvevők egyéniségének megfelelő vezetési stílus kialakítása, mozgássorok betanítása, gyakorlati szenzomotoros képességek fejlesztése.

A vezetés technikai képzésen részt vevő hallgató fokozatosan egyre nehezedő feladatok mellett folyamatos instruktori kontrollra támaszkodva, nagy biztonságban, ténylegesen megtapasztalja a gépjárművezetés során lehetségesen előforduló szélsőséges helyzeteket. Ezen helyzetek megfelelnek egy-egy valós életszerű közlekedési szituációnak, amely során kis- és nagy sebességgel egyaránt ismerkednek meg a saját és az általuk vezetett gépjármű képességeivel és határaival. Cél, hogy a képzés végeztével a résztvevők magabiztosan és határozottan tudják kezelni az olyan szituációkat melyek korábban vészhelyzetnek tűntek számukra.

Képzési ajánlatunk

Gépjárművezetők speciális vezetéstechnikai képzése

személygépkocsi és/vagy motorkerékpár

Alapszintű modul 8-12 óra
Képzés díja 42000,- Ft/fő

Emeltszintű modul 8-12 óra (az alapszintű képzésre épülve)
Képzés díja 40000,- Ft/fő

A képzés tartalma:

Az általunk ajánlott továbbképzésen történő részvételhez csak annyit kell tennie, hogy az alábbi elérhetőségek bármelyikén felkeresi szakmailag kimagaslóan felkészült kollégáinkat. Mind egyéni, mind céges-csoportos megrendeléseket is várunk és fogadunk!

Ön az autójával együtt egy elképzelt tükör elé állhat, és ott szembesülhet saját határaival, majd egy profik az autóvezetést hivatásszerűen űző instruktorok segítségével személyre szabottan gyakorolhat. Olyan fogásokat, praktikákat ismerhet meg, melyeket a hétköznapi autósok talán sohasem fognak megtapasztalni. Valós vészhelyzetek szimulálására kerül sor, ahol módunkban áll megtanítani a helyes reakciókat, technikákat, és mindezt elzártan, biztonságos körülmények között kínáljuk.

Elérhetőségek:

Marsi Pál

Toldi Miklós

oktatásszakmai és területfejlesztési igazgató

vezető instruktor

06 (20) 967 5481

06 (20) 931 7324


PRO-SEC Kft. Ügyfélszolgálat

1024 Budapest, Rómer Flóris u. 24. * 06 (1) 316 2890


< Vissza | nyomtatás nyomtatás