pro sec logo

AMIKRE BÜSZKÉK VAGYUNK

AMIKRE BÜSZKÉK VAGYUNK

Referenciák .

Az alábbiakban összegyűjtöttük azon cégeknek, szervezeteknek egy rövid listáját (a teljesség igénye nélkül), akikkel sikeresen együtt dolgoztunk az elmúlt években.

plakatragaszto kft logo

Plakátragasztó Kft.

"Jelenlegi vállalkozásunk indulásától kezdve gépkezelő/emelőgépkezelő munkatársaink képzését és vizsgáztatását a Pro-Sec Kft végzi. A hosszú évek során kiváló munkakapcsolatot alakítottunk ki a munkatársaikkal. A képzések előkészítését gördülékenyen szervezik, elméleti tanáraik és gyakorlati oktatóik jó színvonalon végzik szakmai munkájukat. Gépkezelő képzésekkel kapcsolatban mindig őket keressük."

triplex targo logo

Triplex Targo Kft.

"A Pro-Sec Kft-vel 13 éve dolgozunk együtt, egyrészt a különböző típusú targoncák oktatásra és vizsgára történő biztosításában, másrészt a tőlünk gépet bérlők igényei alapján munkatársaik beiskolázásában a gépkezelői képzésékre, vizsgákra. Tapasztalatunk alapján a munkaszervezésük, emberi hozzáállásuk, szakmai felkészültségük kimagasló, a velük való együttműködés gyümölcsöző, konstruktív. Szakmai felkészültségük alapján folyamatosan kikérjük véleményüket a gépkezelés égészét érintő kérdések megválaszolására, a különböző gépek kategorizálására."

larex fatelep logo

Larex-Trade Kft.

"A Pro-Sec Kft-vel első alkalommal nyolc éve dolgoztunk együtt. Kihelyezett képzésen nagy létszámban bíztuk meg a céget gépkezelő oktatásra és vizsgáztatásra, amit jól teljesítettek. Pár év kihagyását követően újra felkerestük őket, amelynek következményeként munkatársaimmal megállapítottuk, hogy szakmai munkájuk rugalmas, hozzáállásuk számunkra, munkatársaim számára hosszútávon pozitívként értékelendő."

jasz plasztik kft logo

Jász-Plasztik Kft.

"A Jászplasztik Kft. immár hetedik éve, évente egy alkalommal nagylétszámú, a teljes cégcsoportot érintő, kihelyezett képzés szervezésével és vizsgáztatással bízza meg a Pro-Sec Kft-t. Sikerült olyan együttműködést kialakítani az évek alatt, ami biztosítja az eredményes közös munkát. Az elvállalt képzési szolgáltatást és vizsgáztatást pontosan, a szabályok betartásával, szakszerűen, jól felkészült oktatók, oktatási jegyzetek biztosításával, piacképes áron látják el."

ujpesti onkormanyzati rendeszet logo

Újpesti Önkormányzati Rendészet

"Maximálisan nagyra értékeljük a vállalkozás elhivatottságát és eddigi sikereit! Úgy véljük az immáron 6 éve tartó szakmai együttműködésünk előre mutató és példa értékű. Amennyiben közterület-felügyelői képesítést szeretne valaki szerezni, úgy annak azt tanácsoljuk, hogy bátran jelentkezzen a PRO-SEC Kft. által indítandó képzésekre, és szerezzen gazdag, értékelhető szakmai-, a gyakorlatban is jól alkalmazható tudást, a szakma rangos képviselőitől."

fegyveres biztonsagi orok logo

Fegyveres Biztonsági Őrök Szakmai Egyesülete

„A PRO-SEC Kft-vel 2009. óta állunk munkakapcsolatban. Ettől az évtől kezdődően a Magyarországi Fegyveres Biztonsági Őrségek valamennyi országos konferenciájának lebonyolítását, évről évre ők végzik. Színvonalas, professzionális szolgáltatást nyújtanak. Segítőkészek és nyitottak az új ötletekre, újdonságokra. Továbbra is velük képzeljük el az együttműködést."