pro sec logo

(13) kategória tűzvédelmi szakvizsga – Beépített hő- és füstelvezető rendszerek telepítését, felülvizsgálatát, karbantartását, javítását végzők (épület üzemeltetők)

Tanfolyam díja:
20.000 Ft
Tanfolyam indul:
2024.09.25.
Időtartam:
6 óra

Tanfolyam információk

(13) kategória tűzvédelmi szakvizsga – Beépített hő- és füstelvezető rendszerek telepítését, felülvizsgálatát, karbantartását, javítását végzők (épület üzemeltetők).

A tűzvédelmi szakvizsgára kötelezett foglakozási ágakról, munkakörökről és a szakvizsga részletes szabályairól szóló 45/2011. (XII.7.). BM rendeletében meghatározott foglalkozási ágakban és munkakörökben csak tűzvédelmi szakvizsgával rendelkező személy foglalkoztatható.

A tűzvédelmi szakvizsgára kötelezett foglalkoztatási ágak részletes felsorolása megtalálható itt. (45/2011. (XII.7.) BM rendelet 1. sz. melléklete)

A tananyag ismertetése, oktatása a rendeletben előírt hatályos jogszabályok és szabványok, az ajánlott szakirodalom figyelembevételével, valamint a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság által jóváhagyott tematika szerint történik.

Képzés típusa: hatósági jellegű képzés

Tervezett indulási időpont: 2024. szeptember 25.

Képzési költség: 20.000,- Ft/fő

Képzés helyszíne: Pro-Sec Kft. 1043 Budapest, Csányi László u. 34.

Bekapcsolódás feltételei: legalább műszaki, vagy építőipari, vagy tűzvédelmi eszköz- és rendszerszerelő, karbantartó szakképesítés vagy érettségi végzettség

Képzés óraszáma: 6 tanóra

Oktatási módszerek: csoportos képzés személyes jelenléttel

Vizsga formája: Tesztlapos vizsga

Vizsgára bocsátás feltétele: Az előírt elméleti és gyakorlati tanórákon való részvétel

Képzés zárása: Tűzvédelmi szakvizsga bizonyítvány

JELENTKEZÉS

Tanfolyam jelentkezés .